Heklemapper til salgs!

(I have made too many crochetcases, and I need to find new homes for them. The rest of this post will be in Norwegian:)

Nå har jeg laget litt for mange heklenålmapper, og tre stykker trenger nye hjem. De er litt forskjellige både i antall nåler de kan inneholde, og stoffvalg. Det er noe rart med kameraet mitt, så bildene er en anelse rødere enn virkeligheten. Har du noen spørsmål, er det bare å hyle ut. ( mette.rogstadATgmail.com bytt ut AT med @)

For å ikke gå i minus på matrialsiden, men likevel ikke være dyr hadde jeg tenkt 150 kroner per mappe, pluss frakt. Mappene er både lette og nette, så det blir ikke mye i frakt.

Heklemappe 1Heklemappe 1:

Har plass til tre store heklenåler (str. 8, 9 og større) og 16 mindre lommer, som helt fint har plass til str. 7 og mindre. Silkebånd som lukkeanordning. Mappen er litt rynkete etter å ha ligget sammenrullet. Hei allergikere, mappen er sydd i et hjem hvor det bor en hund.

larger size - størrre størrelse larger size - større størrelse larger size - større størrelse

—————————————————————-

larger size - større størrelse

Heklemappe 2:

Har plass til 2 store heklenåler (str. 8, 9 og større) og 12 mindre lommer, som helt fint har plass til str. 7 og mindre. Silkebånd som lukkeanordning. Mappen er litt rynkete etter å ha ligget sammenrullet. Hei allergikere, mappen er sydd i et hjem hvor det bor en hund.

larger size - større størrelse larger size - større størrelse larger size - større størrelse larger size - større størrelse larger size - større størrelse

—————————————————————-

larger size - større størrelse

Heklemappe 3:

Har plass til 3 store heklenåler (str. 8, 9 og større) og 13 mindre lommer, som helt fint har plass til str. 7 og mindre. Silkebånd som lukkeanordning. Mappen er litt rynkete etter å ha ligget sammenrullet. Hei allergikere, mappen er sydd i et hjem hvor det bor en hund.

Advertisements  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google photo

  You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  Connecting to %s%d bloggers like this: